loading...

HertaDesign
Smart gotländsk design som höjer stämningen med saker som är gjorda för både inne- och utemiljöer. Använd på finaste festen eller som en kick i vardagen! Butik i garaget vid Alvare i När
 Vi har tillsammans med Interiör Gotland en butik i garaget intill gården där vår designer Bittis Jakobsson, medlem i Ainbusk och Glimra, är uppväxt. 


Håll utkik här eller på våra sociala medier vilken blir nästa gång vi har öppet, om du vill komma förbi och få en hel del inspiration!
Adress När Alvare 447

Du är alltid välkommen att beställa via webshop eller via mail direkt till bittis@hertadesign.se eller nina@hertadesign.se.

Pall Leilu
På omslaget av Leva & Bo's sommarspecial 2023 och på flera sidor inne i tidningen  finns bl a keramikskålar och glas från Interiör Gotland och vår Pall Leilu. Den är designad av Bittis Jakobsson, grundare av HertaDesign och medlem i Ainbusk och Glimra. Det är en pall av gotländsk furu och ben av ene. En tygficka finns på sidan, perfekt att lägga en tidning eller mobilen i!
Keramiken, glasen och Pall Leilu och mycket mer finns att köpa i vår butik i garaget just nu. Vi kan skicka om du önskar, kontakta oss för pris på frakt till dig

Beställ här
Järnunderlägget
I Tidningen Lantliv nr 2/2022 kan du hitta den intill spisen i ett fint lantligt och rustikt kök på Gotland. Järnunderlägget är, som alla andra av våra produkter, designat av Bittis Jakobsson. Det är ett robust underlägg som väger ca 3,3 kg och är  tillverkat i järn och av delvis återvunnet material. Använd den varm eller kall: värms upp och används som grytunderlägg eller lägg den i frysen och håll maten sval! 

Beställ här